Můžete si popovídat o čemkoliv, co vás ohledně Bářin cest do minulosti zajímá, ale jsou zakázána všechna sprostá slova!  A pozor - slovo "sranda" je také sprosté, takže ani to se tu nesmí používat.

Několik let nebylo nutno mazat příspěvky, protože všichni dokázali komunikovat slušně. Bohužel, i na Bářích webovkách se objevili truhlíci, jejich příspěvky obtěžují ostatní... A tak budu mazat.

Na kus řeči

Re: Terezie

Veronika Válková | 24.03.2019

Milá Felli,
na Tvou otázku neexistuje odpověď, protože každému se líbí něco jiného. Spousta dětí přímo zbožňuje právě ty "tereziánské" bárovky, které se Tobě nelíbí, a nudí se u Husitů. Takže to není tak, že Marie Terezie je moje nejslabší - to, že nebavila Tebe, z ní slabou knihu nedělá. Je to tak, že Tobě se nejméně líbí. A někoho jiného zase baví úplně nejvíc. Bylo by divné, kdyby se všem nejvíc líbila jedna konkrétní bárovka. Někdo má rád starověk, někdo novější období, někdo si užije dobrodružnější příběh, někdo romantičtější. A mě vždycky nejvíc baví právě ta, na které pracuji.

Mezopotámie

Kája | 22.03.2019

Dobrý den paní Válková,
Chtěla bych se zeptat kdy vyjde Mezopotámie.
Kája

Re: Mezopotámie

Veronika Válková | 23.03.2019

Milá Kájo, někdy v dubnu. Pracuje se na obálce.

Re: Re: Mezopotámie

Dana | 11.04.2019

Tak to už se moc těšíme.

Boj o Ameriku, Mezi indiany

Kiki | 19.03.2019

Dobrý den paní Valková,
mohla bych se zeptat jestli spolu ve skutečnosti nějak souvisí středověká Amerika a Indiáni?
Děkuji za odpověď
Kiki

Re: Boj o Ameriku, Mezi indiany

Veronika Válková | 19.03.2019

Nerozumím otázce. To je, jako by ses ptala, jestli středověká Evropa souvisí třeba s Francouzi. Co chceš vlastně vědět?

Re: Re: Boj o Ameriku, Mezi indiany

Kiki | 24.03.2019

Omlouvám se Vám za můj hloupý dotaz. Mezi tím co jsem se podívala na Vaši odpověď mi mamka vysvětlila, že indiáni byli obyvateli Ameriky. A vlastně jsem Vám jen chtěla napsat, protože Vás máme rádi celá rodina :).Čte mi mamka i když už dávno číst umím. Jste SKVĚLÁ!

Caligula

Kája | 12.03.2019

Dobrý den paní Válková,
chtěla bych se zeptat jetli se Caligulova maminka jmenovala Agripina a jestli to byla ta, která otrávila Claudia.
Předem děkuji za odpověď.
Kája

Re: Caligula

Veronika Válková | 12.03.2019

Milá Kájo,
podívej se do Encyklopedie antiky, budou ji mít v každé knihovně. Už se hledat informace sama - zeptat se někoho je samozřejmě hrozně jednoduché, ale nic Ti to nepřinese.
Hodně štěstí!

<< 83 | 84 | 85 | 86 | 87

Přidat nový příspěvek